top of page

Acerca de

IMG_4485.jpeg

Moments

Un entorn espectacular

Sol Senyor, és una Masia Catalana totalment tradicional, decorada gairebé com un museu amb tot d'eines de camp que parlen de la vida de pagés.

És un allotjament pensat per compartir moments en família, amics, companys de feina...

Es una casa ubicada en un lloc privilegiat de les muntanyes de Tarragona. Rodejada  de boscos  i dalt d'un turó té unes vistes espectaculars al Camp de Tarragona i al mar Mediterràni.

A Sol Senyor s'hi respira llibertat en tots els seus sentits. 

Pensada per a 13 persones ampliable fins a 17 amb llits supletoris, els hostes que decideixen viure l'experiència , un cop dintre tenen 19 hectàrees de terreny  per a disfrutar als seus peus sense sortir de la finca.

Caminant per Sol Senyor podeu anar a buscar bolets, veure una cascada, fer un picnic sota una alzina centenària, observar-ne la variada fauna que hi viu en llibertat (cèrvols, conills, esquirols, tota mena d'aus ...) un lloc per desconectar i perdre's en total intimitat, amb família, amics o per fer estades vivencials.

La casa que és  de lloguer íntegre compta amb 5 habitacions, dos banys complerts (un d'ells amb banyera) i una cuina preciosa. La gran sala d'estar i menjador està presidida per una llar de foc molt gran on fer tertúlia i compartir moments.

A L'exterior hi tenim una barbacoa amb porxo, la piscina i el nostre mirador on sota els tilers, eucaliptos, xipers i tota mena d'arbres mediterrànis ens acaronen mentre deixem pedre la vista en el blau del mediterrani.

Formulari de contacte

Gracies pel teu missatge et responem tant aviat com sigui possible!

bottom of page